Mijn werkervaring

Nadat ik eerst mijn middenstandsdiploma en daarna mijn meao-diploma heb behaald, ben ik de SPD-dagopleiding in Arnhem gaan volgen. Na twee jaar had ik een groot gedeelte van mijn certificaten binnen. De rest van de certificaten heb ik het jaar erna behaald. Na verschillende baantjes, zocht ik in 1996 een baan die meer bij mijn opleiding paste. Via een studiegenoot hoorde ik dat zijn werkgever, Adviesgroep Gudden-Wanders-Te Kaat, nog iemand zocht. Na mijn sollicitatiegesprek kon ik gelijk beginnen en inmiddels ben ik alweer heel wat jaartjes in dienst.

Waarom Kab?

In 2006 waren de vennoten van Adviesgroep Gudden-Wanders-Te Kaat opzoek naar een overname kandidaat. Zo geschiedde het dat we in 2007 Kab’ers werden. Hierdoor veranderde er wel het één en het ander, zoals meer collega’s, meer kennis binnen de organisatie en andere werkwijze.
Al deze veranderingen zorgden ervoor dat er een organisatie staat die op een professionele wijze bij de klant betrokken is. Als team hebben we allemaal hetzelfde doel: in een gezellige werkomgeving het beste uit ons zelf en voor de klant te halen. Dit gebeurt in een organisatie met een jong en gevarieerd gezelschap, al wordt elk jaar het begrip jong met een jaartje omhoog bijgesteld. Het hebben van een eigen klantenkring waarmee je kunt lezen en schrijven geeft vertrouwen, zowel voor de klant als voor jezelf.

Ronald Theunissen - Assistent accountant

HEEFT U EEN VRAAG?