Mijn werkervaring

In 1995 ben ik begonnen als assistent accountant bij een lokaal mkb accountantskantoor. Dit kantoor is na een paar jaar opgegaan in een organisatie, die vervolgens een paar jaar later is gefuseerd met een landelijke accountantsorganisatie. Sinds 1 maart 2005 ben ik als relatiebeheerder begonnen bij Kab in Warnsveld. Zo door de jaren heen heb ik dan ook de nodige ervaring opgedaan in de accountancy en de AA-titel behaald. Per 1 januari 2014 ben ik toegetreden als partner bij de vestiging in Warnsveld. Van jongs af aan heb ik altijd interesse gehad in computers. Dat is mede de reden dat ik me nu ook bezig hou met de ICT binnen Kab.

Waarom Kab?

Ik ben in 1995 begonnen bij een relatief klein mkb kantoor. Door de fusies kwamen we geleidelijk aan bij een grotere organisatie te werken, waar ik veel heb geleerd. Echter door nu bij een wat kleinere organisatie te werken, merk ik dat ik me toch meer thuis voel in een wat kleiner team.

Het werken bij Kab maakt het voor mij leuk omdat het zeer persoonlijk is er alle ruimte is voor ontwikkeling van je eigen ideeën. Ontwikkeling is goed voor jezelf, maar ook voor de organisatie. Het voelt goed als je je steentje kunt bijdragen en dat dit ook wordt gewaardeerd door de mensen om je heen. Dat geldt ook in de relatie met je collega’s en de cliënten die je bedient. Dat motiveert en daardoor ga ik iedere dag met veel plezier naar Kab!

Dat is ook de reden dat het praktische en persoonlijke bij Kab me ook zo aanspreekt.

Vincent Otterloo - Accountant

HEEFT U EEN VRAAG?