Werken bij Kab Accountants

Succes maak je samen! Onze kracht ligt dan ook in intensieve samenwerking. Niet alleen binnen iedere vestiging, maar ook regionaal. Kab is een accountantskantoor met ambitie en passie. Én met regelmatig mooie vacatures! Wij zijn continu in beweging en bieden ruimte voor ontwikkeling. Kom je hier werken, dan ontwikkel je je als persoon en als vakspecialist. Bovendien krijg je de mogelijkheid om mee te bouwen aan onze organisatie.

Vacatures

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe talenten. Ben jij een accountant, fiscalist of consultant met ambitie en passie voor je vak? Ben je net afgestudeerd of heb je al een aantal jaren werkervaring? Wij geven je graag de ruimte om werk te maken van jouw ambitie! Dus, ben jij klaar voor een eerste baan of nieuwe stap in je carrière? Bekijk dan onze actuele vacatures en reageer. We maken graag kennis met je.

Het Kab-gevoel

De kracht van ons team ligt in de intensieve samenwerking. Niet alleen binnen onze vestigingen, maar ook regionaal. We hebben alle diensten in huis en zijn dan ook een echt full-servicekantoor. Onze accountants, beloningsadviseurs, belastingadviseurs en juristen zijn goed op elkaar ingespeeld. Hierdoor kunnen we onze klanten snel en adequaat van de juiste informatie voorzien.

Susan Jansen - Managementassistente

Heb je een algemene vraag?

Susan Jansen beantwoordt deze graag.