De coronacrisis raakt bedrijven in verschillende branches op een andere manier. Wat is de impact van corona op het businessmodel, de financiële positie en de investeringsbereidheid van bedrijven?  Wilt u precies weten waar u staat ten opzichte van andere ondernemers in uw branche? De Mkb-branchescan geeft hierin inzicht.

Brancherapport
De Mkb-branchescan is geheel aangepast aan de uitdagingen in deze turbulente tijd, op het gebied van financiën, strategie, personeel en innovatie. Na het invullen krijgt u een brancherapport met uw persoonlijke financiële verwachtingen, kansen en bedreigingen voor 2021. 

Deelnemen
Omdat Kab is aangesloten bij SRA, een koepelorganisatie van gecertificeerde accountantskantoren, kunt u via onderstaande link deelnemen aan de Mkb-branchescan. Globale kennis over de financiële kengetallen en de strategie van uw onderneming is van belang om de vragen te kunnen beantwoorden.

Uw krijgt meteen na het invullen van de scan een persoonlijk benchmarkrapport: een ideale adviestool in een turbulente tijd.

De verzamelde uitkomsten van alle deelnemende ondernemers worden in januari bekend gemaakt. Ook wij kunnen hiermee onze dienstverlening verbeteren. Onze koepelorganisatie SRA kan bij de bespreking van steunmaatregelen in Den Haag uw belangen beter behartigen en de resultaten komen ook voor u beschikbaar. Hoe meer ondernemers meedoen, hoe waardevoller de inzichten!

Voor welke branche?
Voor de volgende acht branches heeft SRA een Mkb-branchescan: automotive, bouw, detailhandel, horeca, industrie, medische zorg, specialistische zakelijke dienstverlening en transport.

Wilt u meer weten over de uitkomsten van uw branchescan of wilt u een uitgebreid benchmarkrapport? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij denken met u mee en helpen u graag. 

Dit artikel is geschreven door Jan Willem van Rijswijk, Adviseur MKB. 
 

Bron: Thu, 17 Dec 2020 12:10:22 +0100