Accountancy

Tijd is spaarzaam en kunt u maar één keer benutten. Logisch dat u dan als ondernemer bezig wilt zijn met uw bedrijf en met zaken waarmee u geld kunt verdienen. Kab verzorgt de zaken waar u even niet mee bezig wilt of kunt zijn.

Werkzaamheden
Wij zijn binnen de accountancy een praktische partner voor ondernemers bij het periodiek verzorgen van de financiële administratie en aangiften omzetbelasting. Dit kan uiteraard uitgevoerd worden op onze kantoren maar onze accountants komen bij voorkeur ook bij u op locatie om  de door u of uw personeel verwerkte administratie door te nemen of om de nodige ondersteuning en begeleiding te bieden. Daarnaast verzorgen wij het samenstellen van zowel periodieke cijfers als jaarcijfers, het opstellen van (scenario) begrotingen, het begeleiden bij financieringsaanvragen alsmede het verrichten van interim-diensten.

Automatisering
Een efficiënte en up-to-date administratie zorgt voor rust, informatie en overzicht.  Onze accountants beschikken over de kennis van diverse administratieve systemen en schromen niet u te adviseren om administratieve processen efficiënter te laten verlopen dan wel met elkaar te integreren.

Aandacht
Cijfers zeggen veel, echter niet alles. Vandaar dat de persoonlijke aandacht voor u en uw bedrijf hierbij onontbeerlijk is. Onze accountants zoeken nadrukkelijk het contact met u op om meer gevoel te krijgen bij de bedrijfsresultaten en met u te sparren over de ontwikkelingen binnen uw onderneming of branche waarin u actief bent.                                                                                    

Actualiteit en toekomst
Terugkijken alleen is niet voldoende. Belangrijker is om de beschikbare cijfers te vertalen naar toekomstscenario's om u zo onafhankelijk en eerlijk te kunnen adviseren en te begeleiden in het nemen van verantwoorde beslissingen over bijvoorbeeld investeringen, uitbreiding of een mogelijke overname. Het opstellen van prognoses, het snel beschikbaar hebben van betrouwbare cijfers en kennis van ontwikkelingen in de branche zijn voor ons essentieel om u een oprecht antwoord te geven op uw vraagstukken.

Kansen benutten
Onze accountants streven naar regelmatig persoonlijk contact en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen binnen uw onderneming en de actuele regelgeving. Daarom kunnen zij u tijdig attenderen op de kansen die er liggen op het vlak van onder andere  subsidies en fiscale regelingen. Zij zullen er zijn wanneer u ze nodig heeft, zodat u verantwoorde beslissingen kunt nemen, gericht op meer rendement.

 


Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws

  1. Heretikettering auto van de zaak
  2. Kamervragen belastingheffing van dga