Belastingadvies

Een hele belasting minder
Onze belastingadviseurs zijn bekend met alle belastingwetten en de meest recente ontwikkelingen op fiscaal gebied. Wij helpen  u graag verder in de wirwar van fiscale regels, waarbij wij ervoor zorgen dat u optimaal gebruik maakt van belastingvoordelen. Wij verzorgen voor u alle mogelijke belastingaangiften en indien nodig treden we voor u in overleg met de belastingdienst. Dat kan vooraf zijn om de fiscale gevolgen van bedrijfsmatige beslissingen goed in kaart te brengen, maar ook achteraf om bijvoorbeeld bezwaar aan te tekenen.

Wij weten wat er speelt
Uw situatie, doelen en mogelijkheden: dat is voor onze belastingadviseurs het uitgangspunt om u niet alleen een deskundig maar ook een persoonlijk fiscaal advies te kunnen geven. Of we nu praten over bedrijfsopvolging, een reorganisatie, het optimaliseren van uw fiscale positie, de keuze van rechtsvormen of uw pensioen. Onze belastingadviseurs staan klaar met advies en een optimale begeleiding, dit alles in samenspraak met uw relatiebeheerder. Om goed fiscaal advies te kunnen geven, is cijfermatig inzicht van groot belang, maar juist het verhaal achter de cijfertjes vinden wij belangrijk zodat mogelijke fiscale problemen in een vroeg stadium kunnen worden gesignaleerd en opgelost.

Belastingvoordeel ook op langere termijn
Bij Kab hebben de belastingadviseurs naast een heldere kijk op direct haalbaar voordeel, ook een duidelijke visie op de langere termijn, zodat u met uw investeringen en plannen volledig profiteert van alle besparingsmogelijkheden.

Uw Kab belastingadviseur kent het fiscale speelveld over de volle breedte:
-          Inkomstenbelasting
-          Loonbelasting en sociale verzekeringswetten
-          Omzetbelasting
-          Vennootschapsbelasting
-          Bezwaar- en beroepsprocedures
-          Internationaal belastingrecht
-          Ondernemingsvormen
-          Overdrachtsbelasting
-          Samenwerking en bedrijfsopvolging
-          Schenk- en erfbelasting

 


Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws

  1. Heretikettering auto van de zaak
  2. Kamervragen belastingheffing van dga