Wij zijn alweer bijna aan het einde gekomen van 2018. Voor ons hét moment om terug te blikken op weer een succesvol Kab in beweging jaar met uitdagende regionale wedstrijden en leerzame clinics, gegeven door Frank Futselaar. 

Omdat Kab de ondernemer van A tot Z begeleidt, denken we ook mee met de fysieke en psychische gezondheid van ondernemers. Afgelopen jaar zijn er weer vele klanten, relaties en collega’s in beweging gekomen met Kab. Daar zijn we heel erg blij mee. 

Natte afsluiting van een sportief 2018 

Zondag 2 december stond voor de lopers van Kab in beweging in het teken van de Montferland Run. De lopers liepen 7,5 km of 15 km door het mooie heuvelachtige Montferland. Ze trotseerden wind, regen, hoge heuvels en lange stukken vals plat, wat een topprestatie!

In totaal stonden we met bijna tachtig Kab in beweging lopers aan de start. De straten van Montferland kleuren mooi Kab-geel en bij ‘De Snor’ was het weer erg gezellig.

Wij zijn enorm trots dat wij onze naam aan zo’n mooi evenement kunnen koppelen en kijken als sponsor dan ook tevreden terug op deze dag.

Vooruitblik naar 2019

De Montferland Run was de laatste wedstrijd van dit sportieve Kab in beweging jaar. Wij vinden het een mooie afsluiting en hebben als organisatie van Kab in beweging weer ontzettend genoten van alle evenementen afgelopen jaar. Het is elke keer weer een feest om met zoveel ondernemers, relaties en medewerkers samen in beweging te komen. 

Uiteraard komen wij in 2019 weer in beweging. We zijn momenteel al druk bezig om de kalender voor volgend jaar samen te stellen. 

Via deze weg willen we alle Kab in beweging lopers bedanken voor hun deelname en alvast een heel gezond en sportief Nieuwjaar wensen. Blijf lekker in beweging en geniet van de feestdagen!

Bron: Wed, 12 Dec 2018 09:19:41 +0100