Tijdens zijn studie fiscale economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen liep Rudie Nass stage bij Kab. Toen hij zijn diploma op zak had, ging hij in 2009 aan de slag als junior belastingadviseur. Inmiddels is hij doorgegroeid naar belastingadviseur en teamleider aangiftepraktijk én heeft hij een deeltijd-vervolgstudie afgerond: fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. “Vier dagen werken en een dag studeren was voor mij de perfecte combinatie.” 

Flexibiliteit

Het werken bij Kab bevalt Rudie vooral goed dankzij de fijne sfeer en leuke collega’s, met wie hij in teams intensief samenwerkt. “Vrijwel iedereen hier kiest bewust voor een regionaal kantoor met enige omvang en alle disciplines in huis.

Waar je je collega’s en klanten ook echt leert kennen. Dit geldt ook voor onze werkgever: die hanteert dezelfde kernwaarden. Kab is betrokken bij de medewerkers, flexibel en luistert naar onze mening. Ook ervaar ik veel vrijheid, wat ik erg waardeer. Want sinds ik vader ben, is de balans tussen werk en privé alleen maar belangrijker geworden.”

Ongevraagd advies

Wat is volgens Rudie de uitdaging binnen de branche? “Het proactief adviseren. We zijn gewend om vooral advies te geven als de klant daarom vraagt, maar zij zijn vaak veel meer gebaat bij ongevraagd advies. Door je klanten een stap voor te zijn, zet je ze aan het denken. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je weet wat er speelt, zowel bij je klant als binnen de wet- en regelgeving. Omdat wij onze klanten goed kennen, geeft ons dit een voorsprong. Een mooie extra waarde, als je het mij vraagt.”

Rudie Nass - Belastingadviseur

Rudie Nass, Belastingadviseur

Kom met mij in contact
Ontmoet het hele team