Altijd in beweging
Salaris- en HR-administratie2024-01-04T16:26:48+01:00

Salaris- en HR-administratie

Onze salarisadministrateurs adviseren ondernemers in diverse branches op het gebied van salaris en personeel. Met hun kennis en ervaring bieden zij toegevoegde waarde. Zij verzorgen ook de loonadministratie en werken intensief samen met belastingadviseurs en juristen. Een onmisbare combinatie voor alle vraagstukken rondom beloning.

Salaris Online Nmbrs

Met salaris online Nmbrs kunt jij, waar en wanneer je wilt, gegevens en informatie over jouw personeel invoeren, inzien en wijzigen. Hierdoor ben je verzekerd van een accurate en snelle verwerking van de salarisadministratie. Je hebt overzicht en controle en bepaalt samen met jouw vaste contactpersoon binnen Kab welke taken je zelf uitvoert en wat je aan onze specialisten overlaat.

Van salarisadministratie tot advies op maat

De salarisadministratie is een gevoelig onderdeel van jouw onderneming dat veel specifieke kennis vereist. Als werkgever ben je wettelijk verplicht een salarisadministratie te voeren. Dit geldt voor rechtspersonen, maar ook als je eigenaar bent van een eenmanszaak en personeel in loondienst heeft.

Wij kunnen voor jou de gehele loonadministratie verzorgen. Van het aanmelden van nieuwe personeelsleden tot aan het berekenen van de salarissen en het verstrekken van de loonstroken. Het voeren van een salarisadministratie gaat niet alleen om het uiteindelijke loonstrookje voor de werknemer. Dat wij dat goed voor jou kunnen verzorgen, spreekt voor zich. Wezenlijk onderdeel ervan is onze bijdrage aan alles waar jij als werkgever mee te maken hebt op het gebied van personeel. Onze beloningsadviseurs kunnen jou, met hun specialistische kennis over wetgeving, personeelszaken, arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht en loonbelasting, van de nodige adviezen voorzien.

Actief betrokken

Jouw salarisadministratie is bij ons in goede handen. Het voeren van een salarisadministratie gaat niet alleen om het uiteindelijke loonstrookje voor de werknemer, maar om alle bijkomende zaken waar jij mee te maken krijgt als je personeel in dienst hebt. Van het opstellen van arbeidsovereenkomsten en functieprofielen tot looncontroles, advies rond belasting(vrije) vergoedingen en het beoordelen van personeelsuitkeringen.

Onze salarisadministrateurs hebben jarenlange ervaring en weten alles op het gebied van wetgeving, personeelszaken, arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht en loonbelasting. Zij houden hun kennis altijd up-to-date. Hierdoor ben jij verzekerd van een passend advies voor het beste resultaat.

Meer over salarisadministratie

Wil je meer weten over het uitbesteden van jouw salarisadministratie?

Manager Salaris & Advies Petra Klein Rot adviseert je graag.

Manager salaris en advies
Ga naar de bovenkant