Horeca

Wij begrijpen als geen ander dat de horeca een bedrijfstak is met complexe kenmerken. Als horecaondernemer heeft u behoefte aan een kritische sparringpartner die de branche goed kent. Vanaf 2018 hebben wij binnen onze organisatie onze horeca expertise gebundeld en zijn wij een horecateam gestart. Hierdoor kunnen wij horecaondernemers nog beter begeleiden. 

Wij hebben diverse klanten in onze portefeuille die actief zijn in de horeca,-  en recreatiebranche zoals café’s, restaurants, hotels, vakantieparken, cafetaria’s, lunchrooms en golfparken.

Bij recreatie en toerisme moet voortdurend gastvrijheid en beleving worden geboden. Mensen gaan steeds kritischer om met hun geld en tijdsbesteding. Dit vraagt om creativiteit en samenwerking. In deze branche is vernieuwing daarom onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering geworden. Dat kost tijd en geld. Tegelijkertijd staan de prijzen en dus het rendement onder druk. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een verhelderend gesprek.

Horeca nieuws

 

 

Nieuws

  1. Per 2019 drie keer zo veel loonbelastingtabellen
  2. Aanvragen subsidie praktijkleren

Wat wij twitteren

Volgend jaar wordt elke loonbelastingtabel die er nu is, in drieën gesplitst. De loonbelasting/premie volksverzeker… twitter.com/i/web/status/1…
Alle organisaties die in 2017 voor één of meerdere werknemers recht hadden op het lage-inkomensvoordeel (LIV), hebb… twitter.com/i/web/status/1…