Horeca

Wij begrijpen als geen ander dat de horeca een bedrijfstak is met complexe kenmerken. Als horecaondernemer heeft u behoefte aan een kritische sparringpartner die de branche goed kent. Vanaf 2018 hebben wij binnen onze organisatie onze horeca expertise gebundeld en zijn wij een horecateam gestart. Hierdoor kunnen wij horecaondernemers nog beter begeleiden. 

Wij hebben diverse klanten in onze portefeuille die actief zijn in de horeca,-  en recreatiebranche zoals café’s, restaurants, hotels, vakantieparken, cafetaria’s, lunchrooms en golfparken.

Bij recreatie en toerisme moet voortdurend gastvrijheid en beleving worden geboden. Mensen gaan steeds kritischer om met hun geld en tijdsbesteding. Dit vraagt om creativiteit en samenwerking. In deze branche is vernieuwing daarom onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering geworden. Dat kost tijd en geld. Tegelijkertijd staan de prijzen en dus het rendement onder druk. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een verhelderend gesprek.

Horeca nieuws

 

 

Nieuws

  1. Wab door de Tweede Kamer aangenomen
  2. 80-jarige niet te oud voor ondernemerschap

Wat wij twitteren

De Tweede Kamer heeft de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) aangenomen. Deze wet moet de arbeidsmarkt, die door de in… twitter.com/i/web/status/1…
Ben jij die ambitieuze controleleider met relevante ervaring in de auditpraktijk en toe aan een nieuwe stap in je c… twitter.com/i/web/status/1…