Inmiddels zijn we 5 weken bezig met de challenge en staat de teller op bijna 10.000 km, een heel mooi begin. Wat het weer betreft hebben we een onstuimige start gehad in februari. Corrie, Dudley, Eunice en Franklin hadden zich niet aangemeld voor de challenge, maar hebben waarschijnlijk wel een grote rol gespeeld. Conclusie is dat we heel goed bezig zijn, maar dat er nog wel een tandje bij moet als we de challenge willen gaan volbrengen. Aangezien het in de avonden al weer langer licht is en de temperaturen langzaam omhoog gaan, gaan we zeker nog veel meer in beweging komen.

Als organisatie zijn we continu in beweging om onze klanten optimaal te kunnen adviseren. Maar we komen ook letterlijk in beweging. In het kader van Kab 50-jaar in beweging organiseert Kab een challenge met medewerkers en gezinsleden. Deze challenge loopt van 1 februari tot 1 december, de uitdaging is om 150.000 km te gaan bewegen, dit kan door te fietsen, wandelen of hardlopen. Wordt de challenge gehaald? Dan gaat er een mooi bedrag naar Bergh in het Zadel. 

Op de pagina die speciaal is gemaakt voor Kab “50 jaar” in beweging houden we wekelijks de tussenstand van de challenge bij.