Sponsoring

Wij kennen de regio Oost en weten wat er belangrijk is. Dat houdt niet op bij de deur van een van onze kantoren. Onze betrokkenheid gaat verder dan op de lokale markt toegesneden bedrijfseconomische adviezen. Contact met de klant en zijn omgeving is een belangrijke factor in de vertrouwensband. Daarom treft u ons ook op diverse netwerkbijeenkomsten, zijn we aanwezig op het voetbalveld waar we de plaatselijke jeugd een handje helpen en sponsoren we lokale verenigingen.

Amphion
Het belang van cultuur in de regio is dé reden waarom Kab Warnsveld, Didam en Doetinchem besloten hebben schouwburg Amphion te sponsoren. De regionale betrokkenheid van Kab komt met deze sponsoring uitermate goed tot uitdrukking. Het aanwezig zijn van goede culturele faciliteiten in de regio is ook voor (potentiële) werknemers belangrijk. Het verhoogt de aantrekkelijkheid van de regio Doetinchem om te wonen en te werken.

Bewust is gekozen om het theatercafé van het nieuwe Amphion de naam Kab theatercafé te geven. Het theatercafé staat voor gastvrijheid. Het je gast, je klant naar de zin maken. Dit sluit naadloos aan bij de waarden die Kab zeer hoog in het vaandel heeft staan. Een warme organisatie zijn, met oprechte betrokkenheid naar haar medewerkers, klanten en de omgeving. Kortom: Amphion en Kab, een uitstekende combinatie!

Nieuws

  1. Nationaal sportakkoord
  2. Alternatieven btw-identificatienummer

Wat wij twitteren

De uurloongrenzen die in heel 2018 gelden voor het jeugd-LIV, zijn gepubliceerd. Werkgevers krijgen dit lage-inkome… twitter.com/i/web/status/1…
Je eigen restaurant ken je door en door, maar tòch loont het de moeite om eens rond te lopen alsof je op een plaats… twitter.com/i/web/status/1…