Partner in Audit

Kab Accountants & Belastingadviseurs heeft samen met ONS Accountants en Belastingadviseurs en Westerveld en Vossers Accountants en Adviseurs haar audit en assurance werkzaamheden gebundeld in de nieuwe coöperatieve accountantsorganisatie Confirm.

Confirm is hiermee één van de grotere kantoren voor onafhankelijke audit en assurance werkzaamheden van onder andere jaarrekeningen en subsidieafrekeningen. Confirm verricht werkzaamheden bij (middel)grote bedrijven en non-profit organisaties, waaronder (woon)zorginstellingen. Ook accountantskantoren die zelf niet over de noodzakelijke AFM vergunning beschikken, kunnen Confirm inschakelen voor hun cliënten.

Waarom Confirm?
Toegenomen regeldruk maakt het voor traditionele allround accountantskantoren aantrekkelijk om hun audit en assurance werkzaamheden te bundelen in een partij die hierin gespecialiseerd is. Afzonderlijke kantoren kunnen voor de accountantscontrole Confirm inschakelen en hebben dan zelf geen AFM vergunning meer nodig maar blijven bij hun cliënten wel fungeren als accountant en adviseur voor alle overige zaken. Cliënten blijven zodoende verzekerd van een professionele uitvoering van alle vormen van accountantsdienstverlening. Mede dankzij de ervaren medewerkers biedt Confirm een hoge kwaliteitsstandaard. Confirm communiceert echter als lokale, betrokken partner. Dat vertaalt zich in een goede bereikbaarheid, hoge betrokkenheid, een vast aanspreekpunt en flexibiliteit bij de planning van de werkzaamheden.

Meer weten?
Voor meer informatie over Confirm, kunt u contact opnemen met Jeroen Westdijk RA via telefoonnummer 0800 – 2663476 of bezoek de website van Confirm.

Nieuws

  1. Heretikettering auto van de zaak
  2. Kamervragen belastingheffing van dga

Wat wij twitteren

Op de Dag van de Stagiair zetten wij graag onze vijf toppers in het zonnetje! Vanaf de eerste dag draaien zij volle… twitter.com/i/web/status/1…