Mijn werkervaring

Ik ben na de Havo, Meao, MBA aan het werk gegaan bij een accountantskantoor als assistent-accountant. In de loop van de jaren heb ik nog praktijkdiploma belastingrecht gehaald.

Nadat ik een aantal jaren bij het accountantskantoor had gewerkt, ben ik het bedrijfsleven in gegaan. Bij verschillende bedrijven heb ik als hoofdadministratie gewerkt. Daar heb ik ervaring opgedaan, hoe het bij bedrijven gaat. Maar op een gegeven moment kwam ik erachter dat ik bij een bedrijf niet genoeg uitdaging had. Ik wilde meer adviseren, bedrijven helpen met hun jaarrekening en inzicht geven in het bedrijf. Dus ben ik toch weer bij een administratiekantoor gaan werken. Ik vind het leuk om met diverse klanten contact te hebben. Horen wat er speelt en hen advies te geven, waar kan.

Waarom Kab?

Ik werkte bij een klein administratiekantoor en had weinig collega’s. Soms zat ik er hele dagen alleen. Aangezien ik iemand ben die graag overlegt en het ook gezellig vind om mensen om mij heen te hebben, lijkt mij Kab wel een heel leuk bedrijf.

Het is een kleiner accountantskantoor met meerdere collega’s, waardoor je collega’s persoonlijk leert kennen en het gezellig met elkaar kan hebben.

HEEFT U EEN VRAAG?

K. Wentink-Muil
Tel: 0575 52 61 10
k.wentink@kabaccountants.nl